Yoga lerarenopleiding
Yoga lerarenopleiding Brussel
gecertificeerde yoga lerarenopleiding
Yoga opleiding
Yoga Teacher Training in brussel
TEACHERS TRAINING

APPLICATION

PHOTO GALLERY

Yoga lerarenopleiding

Yoga lerarenopleiding Brussel gecertificeerde yoga lerarenopleiding
About Us

Yogalife ( RYS 200 ) , biedt een Yoga Alliance geregistreerde Teacher Trainings Course ( TTC ) in Brussels ( België) . Yogalife gelooft in het bekrachtigen van yoga studenten om de rol van een verantwoordelijke docent op zich te nemen en hen te helpen de natuurlijke leraar in zichzelf te ontdekken. Elk van onze cursussen zijn geleid door 4-5 hooggekwalificeerde, master Yoga Trainers, bijgestaan door twee of meer assistenten per weekend. Wij bieden een combinatie aan van management vaardigheden , presentatievaardigheden , facilitering en coaching samen met de diepe traditionele leer van yoga. Eén van de meest gewaardeerde aspecten van de Yogalife training is de unieke Hands - on aanpassing, die telkens tot verbazingwekkende resultaten leidt en zeer effectief is . Reeds vanaf de eerste week leren de leerlingen les te geven aan anderen.

De cursus wordt geleid door Yogalife Foundation ( India) en Brussels Yoga Pilates ( Brussels , België). Yogalife stichting is een geregistreerde yoga school ( RYS200 ) en erkend door de Yoga Alliance . Yogalife is sinds 1999 actief .

Deze cursus vindt plaats in Brussels Yoga Pilates . Brussels Yoga Pilates is het grootste gezondheidscentrum in Brussels. De cursus bevat 9 volledige weekends. Normaal gezien wordt deze residentiële cursus gevolgd in één maand . Dit is een unieke kans voor de mensen die niet lang verlof kunnen nemen of lange afstanden kunnen afleggen om een cursus als deze te volgen .

Zelfs indien u geen yoga- leraar wenst te worden, kunt u deelnemen aan deze Yoga lerarenopleiding . Velen onder onze studenten nemen enkel deel aan de cursus om hun praktijk en kennis te verdiepen. Hoewel de magie van de opleiding vaak hun geest betovert met als resultaat daarvan meer dan 85 % van onze afgestudeerden onderwijzen op een regelmatige basis . De leerlingen ontdekken de vreugde van het delen van hun kennis en tegelijkertijd het onderwijzen, waardoor het proces van leren lesgeven een krachtig instrument wordt om te groeien in hun leven .

De uren van de cursus en de weekends zijn ook handig voor mensen uit naburige landen en steden . In het verleden hadden we studenten uit Brussel , Antwerpen , Gent en zelfs uit Nederland en Duitsland. Wij helpen ook mensen aan een plek om te verblijven tijdens de opleiding, indien nodig.Startdatum : - 17 April 2020 ( 9 weekends )

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source