YOGA CURSUS
 

ENG

NL

Wie zijn wij? 

Yogalife is opgestart vanuit een traditionele Indische familie waarvan alle broers en zussen zeer gepassioneerd bezig waren met Yoga. In 1999 startte Yogalife op met als doel een goede fysieke en mentale gezondheid en welzijn te verspreiden in de wereld door middel van Yoga. In de loop der jaren is Yogalife uitgegroeid tot een succesvol Yoga instituut, erkend door de internationale autoriteit op het gebied van Yoga, Yoga Alliance.
Vandaag de dag biedt Yogalife Foundation een progressieve doch traditionele opleiding aan in Yoga, door middel van de integratie van Yoga asana, pranayama, meditatie, Yoga filosofie en andere innovatieve mind-body workshops.

We zijn de originele leider van Yoga opleidingen in Europa en India. Yogalife werkte reeds samen met verschillende gekende organisaties en figuren:

  • Meesters zoals Deepak Chopra
  • Julia Roberts werd door ons begeleid bij de opnames van de film ‘Eat, Pray, Love’
  • Piloten Bertrand Piccard en André Borschberg van Zonne-energie aangedreven vliegtuig SI-2 (Solar Impulse project)
  • Diverse organisaties in de Verenigde Naties
  • Diverse organisaties en bedrijven over de hele wereld
De Yogalife opleidingen hebben al talrijke mensen tot Yoga experts opgeleid. We hebben meer dan duizend docenten opgeleid over de hele wereld. Momenteel organiseren we Teacher Training cursussen in Gent, Brussel, Keulen, Genève en Zürich.

www.yogalife.org
www.yogalife.be
 

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source