YOGA CURSUS
 

ENG

NL

APPLICATION 

Gelieve eerst grondig de pagina’s over de yogacurus te lezen, alvorens zich in te schrijven!

  Cursusgeld

Vroegboek prijs (tot 11 februari 2019)

Normale prijs (na 11 februari 2019)

  € 2750 (Incl. BTW)

€ 2950 (Incl. BTW)

  U kunt zich aanmelden en gebruik maken van speciale prijzen door nu 750€ te betalen.

Toepassing

Wilt u een aanvraag voor onze komende TTC indienen, lees dan Pre-vereiste en volg aanvraagprocedure.
Stuur Aanvraagformulier per post naar info@yogacursus.be

Toelatingscriteria

 1. De opleiding wordt uitsluitend in het Engels gegeven. Om goed te kunnen volgen, moet je een goede beheersing van de taal bezitten.

 2. Je moet in goede conditie zijn. De TTC is een zeer intensief programma met uitgebreide yoga. Het is niet enkel gericht op het opleiden van docenten of het verhogen van uw filosofische kennis, maar richt zich ook op de individuele groei. Dus raden wij u aan om alvast gewoon te geraken aan yoga en op dagelijkse basis yoga te beoefenen. U heeft minstens 6 maanden yoga ervaring nodig.

 3. Als u momenteel een soort van medische behandeling ondergaat, dan moet u uw medische geschiedenis melden aan ons en zullen we met u bespreken of u geschikt bent voor de cursus.

 4. Zwangerschap: Informeer ons over uw zwangerschap en bezorg ons de nodige medische certificaten.

Stappen voor inschrijving

 1. Download Aanvraagformulier

 2. Stuur Aanvraagformulier per mail naar manoj@yogalife.org. Het Yogalife team zal reageren binnen de volgende 10 werkdagen.

 3. Let op, De goedkeuring van uw aanvraagformulier, garandeert niet uw deelname. Pas als u de volledige betaling heeft overgemaakt, is uw deelname verzekert. Plaatsen worden gegeven aan diegene die het eerste betaald hebben.

 4. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen vervoer, accommodatie, eten en de kosten van levensonderhoud.

Betalingsmogelijkheden

U ontvangt de bankgegevens zodra uw aanvraag is goedgekeurd.

Reisverzekering en restitutie beleid

 1. Gelieve een goede reisverzekering / bijstand te voorzien. Yogalife zal geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor de kosten van gezondheidszorg gerelateerde omstandigheden.

 2. Als een student zich terugtrekt uit de TTC, onder alle omstandigheden, is 500 Euro een niet-terugbetaalbare vergoeding en niet overdraagbaar. De rest van het bedrag zal terug worden gestort. Dit bedrag zal stijgen naar 1.000 euro voor een annulering die een maand voor de cursus plaats vindt. Het totale bedrag van uw betaling zal worden afgehouden wanneer de annulatie vijf dagen voor de cursus plaats vindt. Of het bedrag kan worden gebruikt voor een volgende TTC met goedkeuring van de Yogalife directeur.

 3. De cursus kan pas van start gaan vanaf 12 inschrijvingen met betaling. Bij een te lage opkomst, zal de definitieve bevestiging van de TTC 2-3 weken voorafgaand aan de startdatum genomen worden. Yogalife team is niet aansprakelijk in het geval de cursus wordt uitgesteld of geannuleerd. Als u een reisarrangement aangaat voorafgaand aan deze bevestiging, adviseren wij u een annuleringsverzekering te nemen. Yogalife is niet verantwoordelijk voor de kosten van uw annulering van uw reis.

Aanbevelingen

Deze aanbevelingen zijn niet verplicht, maar ze nuttig zijn voor je ontwikkeling tijdens de TTC.

 1. Wij raden u aan het boek Asana Pranayama Mudra Bandha (APMB) te kopen. Dit boek zal je nodig hebben tijdens de cursus. U kan het bij ons kopen of u kan het vinden op het internet.

 2. Hieronder is een lijst van andere nuttige lectuur, maar u bent niet verplicht deze boeken te kopen.
  Extra aanbevolen lectuur
  De Yoga Traditie, Georg Feuerstein
  The Lost leringen van Yoga (cd's), Georg Feuerstein
  De Boom van de Yoga, B.K.S. Iyengar

 3. We houden een oriëntatie bijeenkomst op de eerste dag van de training om ervoor te zorgen dat de studenten weten waar de lessen plaats zullen vinden, hoe alles in zijn werk gaat en zodat ierdereen elkaar kan ontmoeten. Aanwezigheid bij de oriëntatie dag is verplicht.

 4. Regelmatige en stipte aanwezigheid is een strikte vereiste om na deze cursus een certificaat te mogen ontvangen. Als u minder dan 90% aanwezigheid heeft in totaal, komt u niet in aanmerking voor een certificaat van deze opleiding, in eender welke omstandigheden het moge zijn. In geval van ziekte of andere onvermijdelijke omstandigheden, zullen wij u helpen uitzoeken hoe u de ontbrekende uren kan inhalen, zodat u alsnog het certificaat kan behalen.

 5. Indien u zich wenst in te schrijven voor de volgende TTC, lees dan zorgvuldig het inschrijvingsproces. Yogalife behoudt alle rechten voor het besluiten over een toelating van een persoon in de curus.

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source