YOGA CURSUS
 

ENG

NL

APPLICATION 

Gelieve eerst grondig de paginaís over de yogacursus te lezen, alvorens zich in te schrijven.

  Cursusgeld

Vroegboek prijs (tot 15 februar 2021)

Normale prijs (na 15 februar 2021)

  € 2750 (Incl. BTW)

€ 2950 (Incl. BTW)

U kunt van de vroegboek korting gebruik maken door tot en met 11 februari 2021 het inschrijvingsgeld van Ä750 te storten.

Toepassing

Wilt u een aanvraag voor onze komende TTC indienen, lees goed alle informatie op deze website en volg de aanvraagprocedure.
Stuur het aanvraagformulier per email naar admissions@yogalife.org

Toelatingscriteria

 1. 1. De opleiding wordt uitsluitend in het Engels gegeven. Om goed te kunnen volgen, moet je voldoende beheersing van de taal bezitten.

 2. 2. Je hebt een fysieke basis conditie. De TTC is een zeer intensief programma met uitgebreide beoefening van yoga. Het is niet enkel gericht op het opleiden van docenten of het verhogen van uw filosofische kennis, maar richt zich ook op de individuele groei. Dus raden wij u aan om een dagelijkse yoga praktijk te beoefenen. U heeft minstens 6 maanden yoga ervaring nodig.

 3. 3. Als u momenteel een medische behandeling ondergaat, meldt ons dan zeker uw medische geschiedenis en dan zullen we met u bespreken of u momenteel in staat bent om de cursus tot een goed einde te brengen.

 4. 4. Zwangerschap: Informeer ons over uw zwangerschap en bezorg ons een goedkeuring tot participatie van uw dokter.

Stappen voor inschrijving

 1. 1. Download het aanvraagformulier

 2. 2. Stuur het ingevuld aanvraagformulier per mail naar admissions@yogalife.org. Het Yogalife team zal reageren binnen de volgende 10 werkdagen.

 3. 3. Let op, De goedkeuring van uw aanvraagformulier is geen garantie tot deelname. Pas als u de volledige betaling heeft overgemaakt, is uw deelname verzekert. Plaatsen worden gegeven aan diegene die het eerst betaald hebben.

 4. 4. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen vervoer, accommodatie, eten en de kosten van levensonderhoud.

Betalingsmogelijkheden

U ontvangt de bankgegevens zodra uw aanvraag is goedgekeurd.

Reisverzekering en restitutie beleid

 1. 1. Gelieve een goede reisverzekering / bijstand te voorzien. Yogalife zal geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor de kosten van gezondheidszorg en gerelateerde omstandigheden.

 2. 2. Als een student zich terugtrekt uit de TTC, onder welke omstandigheden dan ook, is 500 Euro een niet-terugbetaalbare vergoeding en niet overdraagbaar. De rest van het bedrag zal terug worden gestort. Dit bedrag zal stijgen naar 1.000 euro voor een annulering die een maand voor de cursus plaats vindt. Het totale bedrag van uw betaling zal worden afgehouden wanneer de annulatie zeven dagen voor de cursus plaats vindt. Dit bedrag kan worden gebruikt voor een volgende TTC met goedkeuring van de Yogalife directeur.

 3. 3. De cursus kan pas van start gaan vanaf 12 inschrijvingen met betaling. Bij een te lage opkomst, zal de definitieve bevestiging van de TTC 2-3 weken voorafgaand aan de startdatum genomen worden. Yogalife team is niet aansprakelijk in het geval de cursus wordt uitgesteld of geannuleerd. Als u een reisarrangement aangaat voorafgaand aan deze bevestiging, adviseren wij u een annuleringsverzekering te nemen. Yogalife is niet verantwoordelijk voor de kosten van uw annulering van uw reis.

Aanbevelingen

Deze aanbevelingen zijn niet verplicht, maar zijn nuttig voor je ontwikkeling tijdens de TTC.

 1. 1. Wij raden u aan het boek Asana Pranayama Mudra Bandha (APMB) te kopen. Dit boek zal je nodig hebben tijdens de cursus. U kan dit makkelijk online kopen via bijvoorbeeld Amazon of Bol.com

 2. U zal van ons na inschrijving nog een handige lectuurlijst krijgen.

 3. 3. We houden een oriŽntatie bijeenkomst op de eerste dag van de training om ervoor te zorgen dat de studenten weten waar de lessen plaats zullen vinden, hoe alles in zijn werk gaat en zodat iedereen elkaar kan ontmoeten. Aanwezigheid bij de oriŽntatie dag is verplicht.

 4. 4. Regelmatige en stipte aanwezigheid is een strikte vereiste om na deze cursus een certificaat te mogen ontvangen. Als u minder dan 90% aanwezigheid heeft in totaal, komt u niet in aanmerking voor een certificaat van deze opleiding, in eender welke omstandigheden het moge zijn. In geval van ziekte of andere onvermijdelijke omstandigheden, zullen wij u helpen uitzoeken hoe u de ontbrekende uren kan inhalen, zodat u alsnog het certificaat kan behalen.

 5. 5. Indien u zich wenst in te schrijven voor de volgende TTC, lees dan zorgvuldig het inschrijvingsproces. Yogalife behoudt alle rechten voor het besluiten over een toelating van een persoon in de cursus.

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source