YOGA CURSUS
 

ENG

NL

FAQ 

Q: Welke methodes van betaling worden aanvaard?
Enkel via overschrijving. De nodige informatie omtrent betaling worden meegedeeld van zodra uw aanvraag tot participatie is goed gekeurd.

Q: Wat gebeurt er met mijn betaling als ik niet naar de training kan komen?
500,- EUR is het basisbedrag van inschrijving en is niet restitueerbaar.
1000,- EUR rekenen we aan wanneer u minder dan een maand voor de cursus uw aanwezigheid annuleert.
Indien u ons slechts 7 dagen op voorhand nieuws geeft over uw annulatie, zullen we het volledige bedrag aanrekenen. U kan dit bedrag echter wel gebruiken om deel te nemen aan een volgende Yogalife opleiding.

Q: Zijn accommodatie en maaltijden inclusief?
Neen. U bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van een accommodatie en het meebrengen van uw maaltijden. Wij kunnen wel goede informatie verschaffen over de mogelijkheden in de buurt.

Q: Moet ik verplicht aanwezig zijn tijdens alle weekends? ?
Om je diploma als Yogalife docent te behalen vragen wij een aanwezigheid van 100%. Je kan bij onvoorziene afwezigheden wel een weekend of bepaalde modules inhalen. Wij doen steeds ons best om je bij te staan en naar oplossingen te zoeken. Indien je merkt dat het onmogelijk is om aanwezig te zijn op een of meerdere weekends, neem je gerust contact op met manoj@yogalife.org of sarah@yogalife.org.

Q: Welk soort Yoga wordt onderwezen? ?
We geven les in traditionele Hatha Yoga, die ook de basis is van alle stijlen binnen de hedendaagse Yogawereld. Onze methodologie is toepasbaar op alle stijlen.

Q: Welke traditie van Yoga filosofie wordt onderwezen? ?
De belangrijkste teksten waarop de opleiding is gebaseerd zijn de Yoga Sutras van Patanjali en diens systeem van Yoga. Voor meer info hierover mag u gerust contact opnemen met ons.

Q: Zal ik gekwalificeerd zijn om meerdere stijlen van Yoga te kunnen onderwijzen? ?
Je zal een international certificaat ontvangen als yoga docent, erkend door de Yoga Alliance. Indien je ervoor kiest om je te laten registreren bij Yoga Alliance, kan je overal ter wereld les geven.
Het duurt jaren om als docent gespecialiseerd te worden in één bepaalde Yoga stijl. Wij geven je alle basis vaardigheden mee, overkoepelend voor alle yoga stijlen. Hierdoor zal je je eigen stijl gaan ontwikkelen, passend bij jouw persoonlijkheid. Indien je hier nog vragen over hebt, neem gerust contact op met manoj@yogalife.org.

Mind Sourcece