Yoga lerarenopleiding
Yoga lerarenopleiding Brussel
gecertificeerde yoga lerarenopleiding
Yoga opleiding
Yoga Teacher Training in brussel
TEACHERS TRAINING

APPLICATION

PHOTO GALLERY

Yoga lerarenopleiding

Yoga lerarenopleiding Brussel gecertificeerde yoga lerarenopleiding
About Us

Yogalife BelgiŽ ( RYS 200 ), biedt sinds vele jaren een Yoga Alliance geregistreerde en kwalitatief oprechte Teacher Training Course ( TTC ) in Brussel aan. Yogalife gelooft in het ondersteunen van yoga studenten om uit te groeien tot een deskundige, gepassioneerde en verantwoordelijke docent, vertrekkend vanuit de ontdekking van de natuurlijke leraar in zichzelf. Elk van onze cursussen zijn geleid door 4 ŗ 5 hooggekwalificeerde, master Yoga Trainers, bijgestaan door twee of meerdere assistenten per opleidingsweekend. Wij bieden een combinatie aan van anatomie, Yoga filosofie, sequencing, presentatievaardigheden, facilitering en coaching gecombineerd met de diep traditionele leer van Yoga. Eťn van de meest gewaardeerde aspecten van de Yogalife training is de unieke hands-on toepassing, die telkens tot verbazingwekkende resultaten leidt bij studenten en zeer effectief is. Reeds vanaf de eerste week starten de studenten met les geven, wat hen aan het eind van de rit maakt tot krachtige Yoga docenten die gerespecteerd worden in de yogawereld.

De cursus wordt geleid door Yogalife Foundation (India), sinds 1999 een geregistreerde yoga school ( RYS200 ) en erkend door de Yoga Alliance. De traditionele achtergrond van deze Yoga school is wat haar zo uniek en kwalitatief tot de beste maakt in ons land.

Deze cursus vindt plaats in de prachtige zaal van Factory Forty in Vorst . Naast een ruime, lichte zaal, kunnen we hier ook gebruik maken van een keuken en zelfs een stadstuin met een vijver.

De cursus bevat 9 volledige weekends. Oorspronkelijk werd deze residentiŽle cursus gevolgd in ťťn maand tijdens een intensieve training. We hebben het format van 9 weekends bedacht om iedereen de unieke kans te geven om te kunnen deelnemen. Niet iedereen is namelijk in de mogelijkheid om ver te reizen en lange tijd van huis weg te blijven. Op deze manier komt iedereen in de mogelijkheid om zijn droom te realiseren en als yoga leraar een verschil te maken in onze drukke wereld.

Maar ook zonder ambitie om yoga docent te worden, kan u deelnemen aan deze Yoga lerarenopleiding. Vaak nemen studenten enkel deel aan de cursus om hun eigen praktijk en kennis te verdiepen. We waarschuwen wel al op voorhand dat de magie van de opleiding vaak je geest betovert met als resultaat dat meer dan 85 % van onze afgestudeerden vandaag op een regelmatige basis les geven. De studenten ontdekken de vreugde van het delen van hun kennis en tegelijkertijd hun eigen onderschatte capaciteiten. Het proces van leren lesgeven wordt een krachtig instrument om te groeien in hun leven, hun eigen proces.

Wij zijn meestal een erg internationale groep aangezien onze cursus in het Engels wordt gegeven. Mensen die bang waren dat hun kennis van het Engels te beperkt was, hebben na de cursus ondervonden dat hun taalkennis hierdoor ontzettend was verruimd. De uren van de cursus en de weekends zijn ook handig voor mensen uit naburige landen en steden. Onze studenten komen uit alle windstreken en zelf regelmatig uit het buitenland. Indien iemand advies nodig heeft omtrent waar in de buurt men kan verblijven tijdens het Yoga weekend, helpen wij hier graag mee.Startdatum : - 8 April 2022 (9 weekends)

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source