YOGA CURSUS
 

ENG

NL

Introductie 

Yogalife (RYS 200) biedt, een Yoga Alliance geregistreerde Teacher Training Course (TTC) in België aan op een aantrekkelijke locatie: Factory Forty Brussel.

Eerstvolgende cursus: 8 April 2021 – 02 Oktober 2022 (9 weekends).

Deze cursus heeft een aantal unieke aspecten die je niet vindt in andere programma's.

Wij zijn van mening dat je reeds het potentieel bezit om te bereiken wat je wil. Onze rol is om je te ondersteunen in het persoonlijk proces van ontplooiing. We leren niet 'onze' stijl van Yoga, maar wij helpen u uw eigen stijl te ontdekken door een coachende aanpak, terwijl we u een goed gefundeerde basiskennis mee geven. Het programma heeft als doel ervaren yoga beoefenaars een transformatie te laten doorgaan tot gepassioneerd docent, dit door het leren van de kennis die eerst jouw eigen pad naar zelfrealisatie opent.

Exclusieve voordelen bij Yogalife

  • De meest toegewijde, oprechte leerkrachten begeleiden je van begin tot eind en zijn ook tussen de weekends door beschikbaar om jou te ondersteunen in je vragen.
  • De training gaat door in de mooie ruimtes van Factory Forty in Vorst. Hier is ruime en veilige parkeergelegenheid.
  • De cursus bevat Yoga Filosofie, Hindoe mythologie, Fysiologie van Hatha Yoga, Anatomie, Asana methodologie en heel effectieve hands-on correcties.
  • Alle basics van Yoga komen aan bod en terwijl krijgt u de kans om uw eigen stijl te ontwikkelen.
  • De afgestudeerde studenten krijgen de unieke kans om verder mee te groeien door deel te nemen aan een CEP (Continuous Education Program) programma. Dit biedt de mogelijkheid om als assistent de kennis nogmaals te verdiepen. Na het afstuderen blijven vele studenten in regelmatig contact met de organisatie, die meer als een ondersteunende familie gaat aanvoelen.
  • Een goed onderbouwde cursus van meer dan 150 pagina’s, die voortdurend wordt aangepast met een proces van constante feedback. Yogalife heeft ondertussen al zijn 10e editie in de omloop.
  • Yogalife Foundation is wereldwijd actief met aanwezigheid in Genève en Zürich in Zwitserland, Goa in India, Gent en Brussel in België, Keulen in Duitsland en heeft ondertussen meer dan meer dan 1.000 hoog opgeleide Yoga Docenten over de hele wereld.
  • Yogalife Foundation maakt gebruik van yoga in de traditionele yoga-methode en integreert hierbij de nieuwste training technieken, die de opleiding ontzettend effectief en boeiend maakt.

  • De klantenlijst omvat de VN, de WHO, UNICEF, P & G, WIPO etc en werken ook met beroemdheden zoals Dr Deepak Chopra, Kerry Kennedy, Julia Roberts, André Borschberg en Bertrand Piccard, Patrick De Maeseneire etc.
  • Yogalife Foundation is een erkende organisatie.

© Yoga Cencus. Designed & Maintained by Mind Source